VAKNA UPP PÅ PLATS


GÅRDSHUS & STUGA


Vårt hundvänliga Gårdshus har 8 sängplatser och kan hyras för övernattning i samband med att träningsmarkerna bokas från mars - december. Här bor ni i direkt anslutning till träningsmarkerna. Båt och fiskekort i Storasjön som ligger några hundra meter ifrån gården ingår i hyran. Huset och miljön passar ypperligt för retrieverträning med  hundvänner, kennelträffar eller anordna en hundkurs med instruktör. Är ni fler än 8 personer som stannar över natt så meddela det i er bokningsförfrågan så kan vi lösa det.

Om Gårdshuset

Huset är fördelat på två våningsplan med totalt fyra (4) sovrum med åtta (8) bäddar, två (2) badrum, ett stort allrum med öppen spis och ett fullt utrustat kök med ett stort rejält kylskåp för att alla boende ska kunna ta med sig sin egna mat.

Entréplan

 Kök med spis, ugn, diskmaskin, stort kylskåp med       frys,kaffebryggare,microvågsugn, porslin, ja det mesta som behövs i ett kök helt enkelt. I köket finns även köksbord med fyra stolar & en kökssoffa.

  Badrum med wc & dusch samt en garderob.

✓  Sovrummed med två (2) enkelsängar (90cm).
  Ett allrum med både tv-hörna, middagshörna och öppen spis.


Övreplan 

På det andra planet finns ett

✓  Stort sovrum med dubbelsäng & garderob.

✓  En liten balkong med cafèmöbler för att kunna ta morgonkaffet med utsikt över åkrarna och en våtmark.
  Två (2) mindre sovrum med två enkelsängar (90 cm) i varje rum.
  Badrum med dusch.

Övrigt som ingår 

✓  Bredband med fiber samt tv

  Stor murad grill i trädgården

✓  Eka, fiskekort och WiFi

✓  Trädgårdsmöbler


Våtmarkerna

Vi har i samarbete med Eu anlagt tre våtmarker i nära anslutning till gårdshuset. Här kan vårta gäster njuta av fågelsången och det är här våra gäster gärna tränar med sina hundar.


Naturupplevelse

Mysiga promenadvägar i skog & mark, nära sjön Storasjön som sträcker sig utmed hela Sävekulla & ger därmed skogspromenaderna det lilla extra. Vi älskar själva att vara ute och promenera så det är bara att fråga om mysiga promenader. För vem älskar inte att packa ryggsäggen med gofika och ta sig en promenad med ett litet stopp?


Välkommen till Sävekulla

ett hundväntligt & naturskönt boende i hus med egen
trädgård & våtmarker!